Black and Grey / (Foto) Realisme
Tijdens het leerproces kwam Joey er al heel snel achter dat zijn interesses lagen bij het Black and Grey, met name het realistisch werk. Hier heeft Joey zich ook volledig op gestort met als uitkomst een uniek eigen stijl in het Black and Grey realistisch werk.
 
‘’Toen ik begon met tattooeren kwam ik er al snel achter dat er veel verschillende stijlen zijn in de tatoeëer branche. Wat mij gelijk het meest aansprak was het Black and Grey realistisch werk. Als je als artiest een tatoeage zo neer kan zetten, het je een impressie geeft dat het leeft, het een soort van 3 dimensionaal effect geeft, een uitdrukking kan geven wat met nog geen duizend woorden verteld kan worden, vind ik de mooiste vorm van kunst. De reactie van mijn klanten na het zien van de levendigheid, het versteld staan was voor mij de stap om mezelf hier volledig in te gaan verdiepen.’’
 
Portretten
 
Portretten word gezien als hoogste graad in het tatoeëer vak. Dit heeft Joey’s aandacht al vanaf het begin af aan getrokken. Dit heeft ‘’per ongeluk’’ geleidt tot een succes, hoe een klant er op aandrong een portret te willen hebben van Pablo Escobar, wees Joey dit af omdat hij nog nooit eerder een portret had gezet en dit eigenlijk ook niet wilde doen, omdat hij perfectionistisch is en voor een portret je als tatoeëerder van hele goede huize af moet komen, en ALLES perfect moest kloppen. Na het aandringen van de klant ging Joey tegen zijn principes in toch de uitdaging aan na 1 jaar tatoeëren zijn eerste portret te zetten. Dit mocht baten, het was een succes. Het eindresultaat is online gegaan en via Social Media terecht gekomen bij de zoon van Pablo Escobar, die Joey met een persoonlijk privé bericht zijn complimenten gaf. Joey heeft sindsdien een nieuwe passie: het portret.
 
‘’Het portret fascineert me, het tatoeëren van portretten eist perfectie in samenwerking met een uiterste concentratie en focus. Gezichtsuitdrukking zo kunnen tatoeëren waardoor het 1 op 1 lijkt met de referentie is het aller belangrijkste van het tatoeëren van het portret. Een portret mogen tatoeëren van iemand die een dierbare heeft verloren, of juist iemand die in iemand leven is gekomen, zoals een kind of echtgenoot of zijn of haar idool is een hele grote eer. Dit zal ik dan ook altijd in dank afnemen door mezelf hier uiterst op te storten en voor een uiterst resultaat zal gaan. Zelf weet ik hoe het is om een portret te laten tatoeëren en dit moet gewoon perfect gaan, en dit is ook waar ik na streef om dit zelf te bieden na mij klanten toe’’.

Onze werkwijze


 • Idee

  Jij komt met een tekening of een gaaf idee.

 • Idee uitwerken

  Wij werken het idee helemaal naar wens uit, totdat jij helemaal tevreden bent.

 • Tattoeëren

  Wij gaan aan de slag om jouw tattoo perfect te zetten.

 • Nabehandeling

  Wij geven je tips om je tattoo zoe goed mogelijk te behandelen na het zetten.